Spring naar inhoud

Succeservaring

Het afgelopen half jaar mocht ik een meisje begeleiden met behulp van het Coachee! spel.
Ze had voor zichzelf een heel duidelijk doel gesteld, een enorm doel om te behalen. Met kleine tussenstappen zijn we hier aan gaan werken.
Door de vragen van het Coachee! spel, dacht ze na over zichzelf, maar ook over haar rol in de groep. Ze leerde meer verantwoordelijk te zijn voor haar eigen gevoel en handelen, waardoor ze zelf verantwoordelijk werd voor haar geluk.
Wat is het bijzonder om samen met een kind dit pad te mogen bewandelen en om dan zo’n heerlijk succes te ervaren.
Het is jammer dat de begeleiding afgelopen is, omdat ik er zelf ook zo van kon genieten, maar wat is het fijn om te zien dat ze zo lekker in haar vel zit.

Hieronder kun je lezen hoe haar moeder het ervaren heeft. Dank je wel voor deze mooie woorden.

Ik ben in contact gekomen met Annemieke omdat mijn dochter niet lekker in haar vel zat. Schoolcijfers liepen terug en ze vond de omgang met klasgenoten steeds lastiger. Ze was onzeker over zichzelf en voelde zich steeds vaker buitengesloten. Ik hoopte dat Annemieke haar kon helpen om haar negatieve gedachten en gevoelens om te buigen naar positieve gedachten, waardoor ze anders naar zichzelf en naar anderen gaat kijken. Het was heel bijzonder om te merken dat ze hier naar iedere sessie een stukje in groeide. In het begin vond ze het nog lastig om te vertellen wat ze gedaan of geleerd had, en vond ze de oefeningen ook heel moeilijk. Maar daarna begon ze steeds meer te vertellen en, heel belangrijk, ze ging altijd met veel plezier naar haar toe.
Annemieke heeft haar in slechts 5 sessies vertrouwen en een positief zelfbeeld gegeven, en handvatten om met lastige situaties om te gaan. Het is genieten om te zien hoe ze hierin is gegroeid. Ik had niet gedacht dat dit mogelijk was in een half jaar tijd, Annemieke heeft mijn verwachtingen absoluut overtroffen!